ANIVERSAREA

LUNI, 1 OCTOMBRIE, 17:00 // în cadrul TEEN-FEST 2018 // Teatrul Excelsior, Sala „Ion Lucian”

ANIVERSAREA

de Jeroen van den Berg
un spectacol al Teatrului „Mihai Eminescu”, Botoșani

recomandare: 14+
durată: 1h 10′
secțiunea TEEN ATTITUDE

REGIA: Erwin Șimșensohn
SCENOGRAFIA: Iuliana Gherghescu
COREGRAFIA: Victoria Bucun
SOUND DESIGN: Ana Teodora Pop
VIDEO DESIGN: Andrei Cozlac

DISTRIBUȚIA
Mama: Daniela Bucătaru
Tata: Sorin Ciofu
Esther: Alexandra Vicol
Jurgen: Răzvan Amitroaei
Thea: Gina Pătrașcu Zamfirache

Aniversarea este o privire tranșantă în intimitatea unei familii disfuncționale. Dramaturgul olandez Jeroen van den Berg a scris o piesă emoționantă, bine ancorată în actualitate, în care surprinde eforturile „acrobatice” de a păstra aparențele în relațiile cu cei apropiați și cu noi înșine. Teama copiilor de a se maturiza, dorința lor de a-și demonstra independența față de părinți și refuzul acestora de a accepta transformările inevitabile sunt principalele aspecte pe care le aduce în lumină piesa Aniversarea.

Totul pare să decurgă perfect în sufrageria familiei Beumer, unde Mama își serbează cea de-a 45-a aniversare. Însă fericitul prilej ajunge să dezvăluie drama din interior și să spulbere armonia aparentă într-o explozie dureroasă de sinceritate care anulează subit falsele „roluri” pe care fiecare personaj fusese obligat să îl joace în raport cu ceilalți.

ANIVERSAREA @Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani // TEEN-FEST 2018

#TeenFest2018 🆒💯🆙*✅✴️ANIVERSAREA ✴️✅Teatrul National „Mihai Eminescu” Botoșaniregia Erwin Simsensohn🗣️ secțiunea TEEN ATTITUDE*LUNI, 1 octombrie, ora 17.00 // Teatrul Excelsior, Sala „Ion Lucian”*Aniversarea unei zile de naştere creează cadrul destrămării acestei ipocrizii şi revelarea adevăratei disfuncţionalităţi din interiorul familiei. O disfuncţionalitate care, din nefericire, se regăseşte şi în viaţa multor familii din jurul nostru.Bilete pe: https://www.bilet.ro/event.php?id=16070.

Publicată de Teatrul Excelsior Bucuresti pe Joi, 13 septembrie 2018

 

CUMPĂRĂ BILET
 
 
//]]>