10.000 de km în 4 luni cu cercetașul Silviu Timofte, la EXCELSIOR

Recent întors din aventura sa de 10.000 de kilometri pe bicicletă, cercetașul Silviu Timofte face un popas la Sala Studio a Teatrului EXCELSIOR marți, 17 septembrie, ora 19:00, pentru a vă împărtăși impresii din expediția sa, Dă-i pedală 10.000.

Cu o experiență de 10 ani în cercetășie, Silviu Timofte – membru al Brothers in Woods* – a străbătut România în lung și în lat, timp de patru luni, a întâlnit pe drum o mulțime de oameni și de povești, iar astăzi ajunge la EXCELSIOR cu un mesaj foarte important pentru tineri – îndemnul de a se bucura de o viață în mișcare, aproape de natură. A pornit în călătore pe 2 iunie a.c., la Iași, iar pe parcurs au pedalat alături de el alți zeci de cercetași din toate zonele țării

Persoană de contact pentru mai multe informații și confirmări: Mihaela Gîrleanu, Director executiv ONCR România, mihaela.girleanu@scout.ro / 0736 341 822.

*Brothers in Woods este un grup de tineri cercetași format din Adrian Grigorescu, Iustinian Potoroacă și Silviu Timofte. Cei trei membri fondatori se aventurează în locuri din ce în ce mai extreme, își pun la încercare abilitățile practice și le dezvoltă mai ales pe cele de echipă. În vara anului 2018, în cadrul Expediției Diagonal, ei au traversat țara mergând pe jos cu rucsacul în spate câte 40 de km pe zi, și reușind să parcurgă 1041 de km în 28 de zile.

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” (www.scout.ro) este cea mai veche mișcare educațională de tineret din România, cu aproximativ 5000 de membri activi în peste 90 de comunități locale. Cercetășia este un model educațional, de formare continuă, având ca scop dezvoltarea de indivizi responsabili și implicați în comunitățile din care fac parte.

17 septembrie 2019

 
 
//]]>