Cine sunt EU? – o nouă ediție a Excelsior TEEN-FEST

Se apropie toamna și o nouă ediție a Festivalului de teatru pentru adolescenți Excelsior TEEN-FEST se pregătește! Deja de notorietate după patru ediții încheiate cu succes, evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului București, prin Teatrul EXCELSIOR, și se va desfășura între 29 septembrie și 6 octombrie 2019.

Sub genericul Cine sunt EU?, TEEN-FEST își propune să fie, și în acest an, un pol de atracție pentru tânăra generație prin tot ceea ce oferă în cele opt zile de efervescență și creativitate. Deși derulat într-un format mai restrâns decât de obicei, Festivalul va include spectacole care ating teme relevante pentru publicul său țintă, completate de evenimentele din secțiunile speciale: Maratonul Adolescenței Teens in the Spotlight –un showcase pentru creațiile artistice ale liceenilor, Atelierele de artă fotografică și #teatruînlicee, #teatruincurteascolii, Ieri vs. Azi – care propun formule interactive de comunicare cu tânăra generație. Se alătură și secțiunea #împreună, dedicată tinerilor cu dizabilități senzoriale, prin care se dorește să se demonstreze că teatrul poate fi un eficient vehicul al incluziunii sociale.

Reborn Classics și Teen Attitude, principalele secţiuni ale Festivalului, încearcă să provoace (auto)interogarea, propunând 12 spectacole care îi ghidează pe tineri în a afla răspunsul la o întrebare „fierbinte” pentru această vârstă: Cine sunt EU?.

Programul spectacolelor ediției 2019 poate fi accesat aici.

Detalii despre cea de-a V-a ediție a Excelsior TEEN-FEST sunt disponibile pe website-ul Teatrului EXCELSIOR https://www.teatrul-excelsior.ro/festivalul-teen-fest-2019/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul https://www.teatrul-excelsior.ro/festivalul-teen-fest-2019/ și achiziționate de la casele de bilete ale teatrelor în care se joacă spectacolele.

Organizator: Primăria Capitalei prin Teatrul Excelsior
Parteneri: STB, 5 To Go

Parteneri Media: Radio România Cultural, Radio România București FM, RFI, AGERPRES, Leviathan, ŞAPTE SERI,
Matricea Românească, BookHub, IQool, SUB25, Calendar Evenimente

6 septembrie 2019

 
 
//]]>