#EmojiPlay – preludiu la Relief

Cea de-a doua ediție a Laboratorului de teatru tânăr Relief va pe data de 17 mai cu #EmojiPlay – producție realizată de Teatrul Excelsior în parteneriat cu „Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”. Acest spectacol de teatru coregrafic semnat de maestrul Gigi Căciuleanu și apreciat de publicul tânăr este ca un preludiu al evenimentului pe care îl organizează timp de cinci zile EXCELSIOR în parteneriat cu Asociația T.E.T.A.

Își vor prezenta creațiile scenice șase trupe de adolescenți din întreaga țară și anume: „AD-HOC” din Pitești – Exploziv de Elise Wilk; „AICI” din Constanța – Martiri de Marius von Mayenburg; „Amprente” din Brașov – Avioane de hârtie de Elise Wilk; „AS” din București – Otrava iubirii, după romanul omonim al lui Eric-Emmanuel Schmitt; „Drama Club” din Botoșani – Împăratul muștelor de William Golding; „Guga Junior” din Târgu-Mureș – Love is… de Andreea Radu, spectacol inspirat din viața membrilor trupei.

Din juriu fac parte actorii Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr și Marius Florea Vizante.

Totodată, participanții Laboratorului Relief vor lucra pe texte de Carlo Goldoni cu regizori și colaboratori muzicali din noua generație. Regizorii sunt: Ioana Petre, Alex Bogdan, Horia Suru, Sânziana Stoica, Vlad Cristache și Catinca Drăgănescu, iar colaboratorii muzicali Raul Kusak, Răzvan Krem Alexe, Petre Ancuța, Sânziana Tarța, Lucian Maxim și Silvana Negruțiu. Rezultatele – șase momente create în patru zile de laborator – vor fi prezentate pe scena Teatrului Excelsior în ultima zi de Relief, duminică, 21 mai.

Astfel, Relief invită publicul să se reîntâlnească cu secvențe de teatru clasic, trecute prin filtrul unor trupe de teatru tânăr, coordonate de echipe de profesioniști.

Intrarea la evenimentele Relief este liberă (cu excepția spectacolului #EmojiPlay) și deschisă publicului larg, interesat de arte performative și de teatru tânăr.

 

Programul Relief

 

Miercuri, 17 mai

20:00 – #EmojiPlay de Gigi Căciuleanu (Teatrul Excelsior)

 

Joi, 18 mai

20:15 – 21:15 – Avioane de hârtie (Amprente, Brașov)

21:30 – 22:30 – Love is… (Guga Junior, Târgu-Mureș)

 

Vineri, 19 mai

20:15 – 21:15 – Otrava iubirii (As, București)

21:30 – 22:30 – Împăratul muștelor (Drama Club, Botoșani)

 

Sâmbătă, 20 mai

20:15 – 21:15 – Exploziv (AD-HOC, Pitești)

21:30 – 22:30 – Martiri (AICI, Constanța)

 

Duminică, 21 mai

20:00 – 22:00 – Prezentare Secvențe / Gala de închidere

 

Pentru mai multe informaţii:

http://relief.teatrul-excelsior.ro/

https://www.facebook.com/laboratorelief/


10 mai 2017

 
 
//]]>