Festivalul de datini și obiceiuri Moș Crăciun vine la EXCELSIOR – în Orășelul Copiilor

A treia ediție a Festivalului de datini și obiceiuri Moș Crăciun vine la EXCELSIOR începe astăzi în Parcul Orășelul Copiilor (Brâncoveanu), evenimentul fiind organizat de Primăria Capitalei prin Teatrul Excelsior în perioadele 8-13 și 17-20 decembrie.

Bucureștenii sunt invitați în fiecare seară, între orele 18:00 și 21:00, să descopere fascinanta lume a spectacolului și să devină parte din atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă. Vor fi prezentate spectacole de teatru, concerte de colinde, recitaluri susținute de artiști consacrați. De asemenea, vor avea loc ateliere de creativitate, coordonate de actori, dar și concursuri interactive răsplătite cu daruri. Moș Crăciun va sosi direct de la Polul Nord la polul sud al Bucureștiului, în Orășelul Copiilor, pentru a se alătura actorilor Teatrului Excelsior și artiștilor invitați.

După primele două ediții, desfășurate în Parcul Bazilescu din Capitală, care s-au bucurat de mare succes în rândul copiilor, al părinților părinților și bunicilor, cea de-a treia ediție a programului Moș Crăciun vine la EXCELSIOR va aduce în fața publicului din Parcul Orășelul Copiilor tradiții uitate sau puțin cunoscute, specifice diverselor zone etnografice ale României – totul pentru a apropia publicul de orice vârstă de magia sărbătorilor autentice.

Păstrarea și perpetuarea tradițiilor este vitală pentru noile generații. De aceea Festivalul de datini și obiceiuri reprezintă una dintre rarele ocazii de întâlnire cu spiritul sărbătorilor de iarnă în mediul urban. Vor fi zece seri pline de teatru, muzică, dans, povești pentru toate vârstele – deci, bucurie, entuziasm, zâmbete.

Programul evenimentelor din perioadele 8-13 și 17-20 decembrie este disponibil pe website-ul Teatrului Excelsior, https://www.teatrul-excelsior.ro/ și pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

Moș Crăciun vine la EXCELSIOR – Festival de datini și obiceiuri face parte din programul EXCELSIOR vine în sprijinul familiei, cuprinzând o serie de evenimente în aer liber dedicate copiilor și tinerilor. A fost conceput ca o alternativă de petrecere a timpului liber în vacanța de iarnă, dar și ca un spațiu deschis, de familiarizare a acestui public cu fascinanta lume a artelor spectacolului. Programul a debutat în luna decembrie 2015.


8 decembrie 2017

 
 
//]]>