O invitație la dans / Invitation to dance ! pentru publicul din România făcută de coregraful de renume mondial, Renato Zanella 

INVITAȚIE LA DANS  este un spectacol-experiment pe care coregraful de renume mondial, Renato Zanella, îl propune publicului din România.

Spectacolul va fi încununarea studiului realizat de tinerii dansatori care au fost selectați pentru ediția din 2018 a ATELIERELOR EXCELSIOR – DANS. Evenimentul va avea loc duminică, 18 noiembrie, de la ora 19.00 în Sala „Ion Lucian” a Teatrului Excelsior din București și se va desfășura după cum urmează:

  1. Un interviu cu public

Jurnalista Eveline Păuna îl va purta printre amintiri pe coregraful cu o experiență de peste un deceniu în fruntea companiei de balet a Operei de Stat din Viena și a unui mandat la Opera din Atena. Renato Zanella este un nume important în lumea dansului, creațiile sale coregrafice fiind interpretate cu succes în toată lumea.

  1. Open class / demonstrație

În a doua parte a evenimentului maestrul Renato Zanella va explica viziunea sa coregrafică și înțelesurile de dincolo de mișcare.

  1. Momente coregrafice

Cea de a treia parte va fi compusă din momente coregrafice susținute de balerinii Atelierelor Excelsior-Dans, în coregrafia maestrului Renato Zanella.

*Evenimentul va fi bilingv – română-engleză, cu traducere simultană în căști.

Bilete la eveniment, aici: bilet.ro

 
 
//]]>