Gala EXCELSIOR – DANS

Conceput ca un open class, evenimentul va aduce în lumina reflectoarelor rezultatele ediției din acest an a Atelierelor EXCELSIOR – DANS, coordonate de către Monica Petrică, solistă a Operei Naționale București, alături de Daniel Măndiță, fondatorul școlii de dans Tango Tangent. Publicul larg va avea astfel ocazia să descopere nuanțe nebănuite ale dansului, pe scena Teatrului EXCELSIOR.

Cea de a treia ediție a Atelierelor se desfășoară în perioada 15-17 noiembrie 2019, sub forma unor sesiuni de studiu intensiv. Sub îndrumarea celor doi traineri, participanții la ateliere vor avea ocazia să experimenteze – în premieră pentru România – o formulă de antrenament inedită care propune o fuziune între ballet-yoga și tango

Atelierele EXCELSIOR – DANS le oferă copiilor și tinerilor talentați din România șansa unei experiențe de învățare autentică, prin deschiderea perspectivelor către o viitoare carieră în domeniul dansului.

Detalii despre ediția din acest an: https://www.teatrul-excelsior.ro/monica-petrica-si-daniel-mandita-sustin-a-treia-editie-a-atelierelor-excelsior-dans/. 

Intrarea este liberă.

 
 
//]]>