Premieră oficială la Teatrul Excelsior: Prâslea cel Voinic și merele de aur

Teatrul Excelsior prezintă joi, 1 noiembrie 2018, ora 19:00, premiera oficială a spectacolului Prâslea cel Voinic și merele de aur, adaptare a basmului omonim scris de Petre Ispirescu, în regia lui Eduard Petru Jighirgiu.

Într-o versiune scenică antrenanantă și concentrată, regizorul Eduard Petru Jighirgiu aduce în prim-plan eterna luptă dintre forțele binelui și ale răului, punând într-o nouă lumină farmecul și profunzimea poveștii originale.

Dincolo de elementele fanstastice și de nenumăratele obstacole supranaturale pe care mezinul Prâslea este nevoit să le înfrunte pentru a apăra prețioasele roade ale mărului de aur, întâlnirea cu universul basmului este una plină de învățăminte pentru cei mari și cei mici, deopotrivă. Pornind de la această idee, regizorul a îmbinat armonios elementele clasice cu mijloacele moderne ale teatralității pentru a crea o experiență plină de culoare și momente muzical-coregrafice, un spectacol de poveste menit să bucure publicul de toate vârstele.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Ion Bechet, Mihaela Coveșeanu, Radu Micu, Loredana Cosovanu, Doru Bem, Maria Rădulescu, Andreea Șovan și Iulia Samson. Costumele sunt realizate de Maria Nicola, iar coregrafia este semnată de Judith State.

Mai multe informații despre spectacol puteți afla accesând link-ul:

https://www.teatrul-excelsior.ro/praslea-cel-voinic-si-merele-de-aur/ 

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.bilet.ro și de la sediul Teatrului Excelsior (Strada Academiei nr. 28).

Următoarele reprezentații: 3, 25, 27 noiembrie 2018.

 
 
//]]>