Teatrul „Anton Pann” prezintă Vermine radiante la EXCELSIOR

 

Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea prezintă luni, 8 mai, de la ora 19:00, pe scena Sălii Mari a Teatrului Excelsior, spectacolul Vermine radiante de Philip Ridley, în regia lui Botos Bálint. Distribuția îi include pe Szász Réka, Andrei Brădean și Ana Șușca. Este a treia producție a Teatrului vâlcean jucată la EXCELSIOR, după Ești un animal, Viskovitz! și Respiră, spectacole primite cu entuziasm de publicul tânăr, căruia îi și sunt, îndeosebi, dedicate.

Vermine radiante este despre vis, despre cuplu, despre cum se poate construi împreună și stabili priorități. De ce avem nevoie (în afară de bani) pentru a trăi un vis? Și anume, să avem propria casă de vis. Avem nevoie de noroc? De statul ocrotitor? Sacrificii? Ajutorul lui Dumnezeu? Poate chiar minuni! Din când în când se mai întâmpla și minuni… Minuni care ne transformă realitatea în vis. Dar oare cum e visul? Frumos? Luminos? Sau un coșmar? Sau toate la un loc? Sunt întrebări, situații cu care protagoniștii din Vermine radiante, Jill (Szász Réka) și Ollie (Andrei Brădean), se confruntă și încearcă să găsească răspunsuri.

Vă invităm, așadar, la un spectacol cu și despre tineri, la un periplu în lumea zbuciumată a celor care visează frumos și vor cu tot dinadinsul să-și pună în aplicare visele.

Autorul piesei Vermine radiante, Philip Ridley, este un intelectual englez care se manifestă în literatură, dramaturgie, scenaristică, muzică, precum și în arta fotografică. Prestigiosul cotidian The Guardian îl descrie ca fiind un geniu incomod și sumbru. În calitate de dramaturg și regizor de film și de teatru a primit importante premii la Locarno, Stockholm, Cannes, Londra.


4 mai 2017

 
 
//]]>