Teatrul EXCELSIOR găzduiește Prinzătorii de vise, un spectacol realizat de tinerii din Comunitățile SOS Satele Copiilor România

Luni, 18 martie 2019, ora 19:00, în Sala „Ion Lucian”, Teatrul EXCELSIOR va găzdui premiera spectacolului Prinzătorii de vise, inspirat din poveștile de viață ale tinerilor din Comunitatea SOS Satele Copiilor. Conceptul, scenariul și regia spectacolului sunt semnate de Ștefania Dudău, psihoterapeut și consilier SOS Satele Copiilor, iar distribuția este alcătuită din copii și tineri din cadrul Comunității, filiala București.

Prinzătorii de vise explorează valențele terapeutice ale teatrului, dezvăluind publicului un univers pe care deseori îl neglijăm. Proiectul a avut drept punct de pornire un mic grup de dezvoltare personală dedicat tinerilor din Comunitățile SOS Satele Copiilor, care a luat o amploare neașteptată, transformându-se într-un veritabil spectacol de teatru, creat cu entuziasm și sensibilitate.

Prinzătorii de vise înseamnă, în primul rând, autenticitate, curajul de a fi imperfect, pasiune, creativitate, unicitate, acceptare și puterea lui împreună. Nu este usor să ai curajul să te arăți publicului asa cum ești, dar este absolut minunat și îi felicitam pe tineri”, declară echipa de realizatori a spectacolului.

—-

Cu o activitate de peste 25 de ani, SOS Satele Copiilor România este un ONG a cărui misiune este aceea de a le oferi o familie copiilor rămași fără sprijin parental și de a-i susține și proteja pe aceia care riscă să îl piardă. În paralel, organizația derulează ți servicii de prevenție a abandonului, precum și susținere școlară pentru copiii din zonele vulnerabile.

 

14 martie 2019

 
 
//]]>