Teatrul EXCELSIOR poartă albastru de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului

În această seară, începând cu ora 19:00, clădirea Teatrului EXCELSIOR (Strada Academiei, 28) va fi iluminată în albastru, în semn de solidaritate cu lupta a mii de copii din România împotriva autismului. Prin acest gest, ne alăturăm inițiativei lansate de Asociația Help Autism, de a aduce în atenția societății civile nevoia de acceptare și integrare a copiilor afectați de tulburarea de spectru autism (TSA).

Organizată pentru al treilea an consecutiv, acțiunea „Noaptea Albastră a Autismului” – parte a mișcării mondiale „Light it Up Blue” – este un fel inedit de a transmite împreună un mesaj de conștientizare și acceptare „îmbrăcând” în culoarea simbol a autismului clădiri reper ale Capitalei: Teatrul EXCELSIOR, creart-Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, Sala Radio, Sky Tower, Globalworth Tower şi Globalworth Campus, şi Arcul de Triumf.

De 9 ani, Asociația Help Autism luptă pentru dreptul copiilor cu autism de a duce o viață cât mai aproape de normalitate. În fiecare an, la data de 2 aprilie, Help Autism se alătură manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Autismului, organizând în mai multe orașe din țară evenimente dedicate conștientizării și strângerii de fonduri pentru cei 500 de copii cu autism pe care îi susține prin programe de terapie.

 

 

2 aprilie 2019

 
 
//]]>