Teatrul EXCELSIOR se întoarce pe scenă!

După ce, în ultimele 11 luni, v-am oferit spre vizionare online numeroase producții originale, seriale și emisiuni inspirate din universul teatral, a venit vremea întâlnirilor reale după care cu toții am tânjit.

Duminică, 7 februarie 2021, zi demnă de o sărbătoare. E sărbătoarea reîntoarcerii pe scenă! Suntem siguri că nu ați uitat adresa noastră J (Strada Academiei nr. 28) și, din acest weekend, vă așteptăm cu nerăbdare să ne călcați pragul! Vă întâmpinăm cu reprezentații ale unora dintre cele mai aplaudate spectacole din repertoriul Teatrului nostru.

Așadar, Duminică, 7 februarie 2021, de la ora 19:00, spectacolul INTERZIS SUB 18 ANI de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru, vă propune o „confruntare-elastic” între generații, între adolescenții aflați în căutarea unui sens și părinții care le vor „doar binele”.  Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/.

Și, pentru că luna aceasta este dedicată îndrăgostirii, Teatrul EXCELSIOR v-a pregătit două spectacole savuroase. Sâmbătă, 13 februarie, ora 19:00, comedia se dezlănțuie pe scena Sălii „Ion Lucian”, într-o altfel de Noapte furtunoasă, regizată de Stelian Milu. Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/o-noapte-furtunoasa/. Duminică, 14 februarie, tot de la ora 19.00, fiți pregătiți pentru Arlecchino și pierdutele iubiri, semnat de Enrico Bonavera, un altfel de Romeo și Julieta în care dragostea învinge. Îndrăgitele personaje ale Commediei dell’arte, revin pe scenă într-o cavalcadă de peripeții provocate de faimosul Arlecchino, un fel de „Încurcă-și-descurcă-tot”. Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/arlecchino-si-pierdutele-iubiri/.

Biletele pentru spectacolele Teatrului EXCELSIOR pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei bilet.ro, https://www.bilet.ro/venue/teatrul-excelsior.

Totodată, Teatrul EXCELSIOR va continua activitatea desfășurată în mediul online difuzând săptămânal, pe paginile de Facebook și Instagram, dar și pe canalul de Youtube, noi episoade din serialele care se bucură deja de aprecierea publicului (tele)spectator: Vrăjitorul Știe Tot (dedicat copiilor), Dicționar Teatral Urban (serial de comedie dedicat adolescenților) și IMPROVChallenge, un incendiar show de improvizație.

Urmăriți noutățile despre activitatea Teatrului EXCELSIOR pe paginile de Facebook și Instagram și pe canalul de Youtube pentru a rămâne conectați la programul săptămânal!

  •  

Spectatorii sunt asigurați că vor fi respectate măsurile de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus. Accesul publicului la reprezentațiile programate se va face în limita a 30% din capacitatea sălii, în conformitate cu regulile în vigoare.

05 februarie 2021

 
 
//]]>