Teatrul EXCELSIOR va găzdui două spectacole de teatru tânăr din Făurei

Luni, 15 aprilie 2019, Teatrul EXCELSIOR va găzdui în Sala „Ion Lucian”, începând cu ora 18.00, două spectacole ale trupelor de teatru din cadrul Liceului „George Vâlsan” din Făurei, județul Brăila.

Liceenii din trupa de teatru A FI SAU A NU FI se pregătesc pentru Ora de istorie, o poveste scrisă în cheie comică ce surprinde momente palpitante din sala de clasă. Ce se întâmplă atunci când întreaga clasă complotează pentru a-i pregăti o surpriză plăcută profei de istorie, hotărâtă să „îi treacă prin toată materia”? Veți afla dintr-un spectacol jucăuș și plin de tinerețe.

Elevii de gimnaziu din trupa „UNICORNII” vă invită în Brave New World, dar nu în acea „minunată lume nouă” imaginată de Aldous Huxley, ci într-un scenariu care urmărește fascinanta intersecție dintre planul real și cel ireal, lansând câteva întrebări-temă de actualitate: cât de mult poate îndura psihicul fragil al unui copil? cât de mult ne preocupă pe noi, ca adulți, ce își doresc ei? Și, mai ales, cât de departe pot ajunge dorințele și imaginația copiilor?

Scenariul și regia celor două spectacole sunt realizate de Andrei Adam.

Cele două trupe găzduite de către Teatrul EXCELSIOR au fost înființate în luna noiembrie a anului 2017 și îi au drept coordonatori pe Andrei Adam – dramaturg și pe Marilena Paraschiv – profesor de limba și literatura română.

INTRAREA LIBERĂ!

 

5.04.2019

 
 
//]]>