Un premiu și trei nominalizări UNITER pentru Teatrul EXCELSIOR

Aseară, la Craiova, în cadrul celei de-a 28-a ediții a Galei Premiilor UNITER, Lucian Ionescu a obținut Premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru rolul Gomez Addams din musicalul Familia Addams – regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu.

„Împart premiul acesta cu echipa Teatrului EXCELSIOR, o echipă tânără, energică, foarte pasionată de ceea ce face și cu o dorință extraordinară de a oferi spectacole de calitate. Faptul că am fost cu toții nominalizați la trei categorii ne demonstrează atât mie cât și lor că suntem pe drumul cel bun, că suntem în ascensiune și că suntem apreciați pentru ceea ce facem. Totodată, este și un imbold pentru viitoarele proiecte!”, a declarat actorul Lucian Ionescu.

Teatrul EXCELSIOR s-a aflat printre preferințele Juriului UNITER, fiind nominalizat la trei categorii de premii: Cea mai bună actriță în rol principal (Oana Predescu), Cel mai bun actor în rol principal (Lucian Ionescu) și Cel mai bun spectacol (Familia Addams).

„Teatrul EXCELSIOR a fost nominalizat la Premiile UNITER pentru trei categorii importante. Această recunoaștere ne onorează și răsplătește eforturile unei echipe care înseamnă nu numai… Familia Addams, ci, cu adevărat, Familia EXCELSIOR, una dintre cele mai frumoase familii din teatrul românesc. Lucian Ionescu este câștigătorul premiului pentru Cel mai bun Actor în rol principal. Este un premiu binemeritat, Lucian fiind deja un nume cu greutate pentru scenele din România, un actor care lucrează cu foarte mult profesionalism și implicare.”, a declarat Adrian Găzdaru, Managerul Teatrului EXCELSIOR.

Creat de Marshall Brickman, Rick Elice și Andrew Lippa, musicalul Familia Addams este o „revizitare” irezistibil de comică și de emoționantă a universului excentricei și faimoasei familii dintr-o perspectivă surprinzător de actuală.

Familia Addams are toate ingredientele unui show de musical: strălucire, efervescență, umor, numere muzical-coregrafice spectaculoase, songuri molipsitoare, o poveste cuceritoare și, nu în ultimul rând, o echipă artistică și de creație care a lucrat cu dedicare pentru materializarea fiecărui detaliu scenic.

Detalii despre spectacol: https://www.teatrul-excelsior.ro/familia-addams/

22 septembrie 2020

 
 
//]]>