Urmărește online producțiile EXCELSIOR!

Teatrul EXCELSIOR a pregătit producții online pentru (tele)spectatorii de toate vârstele! Fii alături de noi pe paginile de Facebook și Instagram, asigură-te că ai dat deja subscribe pe contul de Youtube și rămâi conectat la programul stagiunii virtuale!

În fiecare vineri seara, dăm start weekend-ului cu o porţie bună de râs, livrată de echipa de improvizatori formată din Iulia Samson, Ovidiu Ușvat, Dan Clucinschi, Matei Arvunescu, Dan Pughineanu, Bogdan Nechifor, alături de câte un invitat surpriză. Camelia Pintilie, gazda show-urilor #IMPROVChallenge, îi pune pe actorii Teatrului EXCELSIOR în cele mai amuzante ipostaze. De neratat!!!

În diminețile de sâmbătă și duminică, îi așteptăm pe cei mai mici spectatori ai noștri în Țara Culiselor! Cei mici vor putea descoperi, alături de îndrăgitele personaje din spectacolele noastre, lumea fascinantă din spatele scenei. În fiecare episod, personajele explorează câte o altă încăpere, dar și tainele ce se petrec înăuntrul ei!

În serile de sâmbătă și duminică vă lăsăm în compania Luminiței Întuneric, gazda reportajelor Ca-n Teatru… gen, alături de care veți putea descoperi sensurile unor cuvinte și expresii aparent comune, dar care au un înțeles cu totul diferit în lumea teatrului! Mulți trăsniți îi ies în cale, dar ea scoate mereu la lumină definiția lămuritoare!

Rămâi acasă în siguranță, venim noi în întâmpinarea ta! 

EXCELSIOR!

28 octombrie 2020

 
 
//]]>